Medlemmar: 2706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Oxlade-Chamberlain var besviken efter matchen.

Oxlade: "Ber om ursäkt"

lör 18 mar 2017 kl 17:42

Alex Oxlade-Chamberlain bad supportrarna om ursäkt efter förlusten mot West Bromwich.

Arsenalmittfältaren blev intervjuad i Sky Sports efter matchen.
- Vi är väldigt besvikna. I första halvleken var det ganska bekvämt. Vi behövde bara hålla koll på deras kontringar och fasta situationer. Nu gjorde de visserligen mål på en fast situation men vi svarade snabbt och kontrollerade resten av halvleken. Det kändes som en tidsfråga innan vi skulle bryta ner dem, sa Alex Oxlade-Chamberlain och fortsatte:
- I andra halvleken kom de ut med en annan attityd, pressade högre upp och gjorde det svårare för oss. Det andra målet är beklagligt. Jag minns inte riktigt vad som hände men det var slarvigt och sen är det för dåligt när vi släpper in ett till hörnmål. I slutändan en riktigt misslyckad match av oss.

Vad skulle ni ha gjort annorlunda på hörnorna som ett lag?
- Nickat bort bollen. Du måste vara först på bollen. Vi visste vilka som var farliga men lyckades inte stoppa dem. Fasta situationer är en viktig del av spelet och Tony Pulis lag gör det bättre än något annat lag. Vi visste om det men klarade inte av att hantera det idag.

- Vi är otroligt besvikna och vi ber om ursäkt till supportrarna för det är inte acceptabelt för Arsenal Football Club att förlora på det sätt vi gjorde idag.