Medlemmar: 3660 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alexis prickade in en mäktig frispark mot Venezuela.

Drömmål för Alexis - men transferryktena ökar

ons 29 mar 2017 kl 13:58

Det har varit mycket Alexis senaste dygnet. Anfallaren gjorde ett drömmål för Chile i natt, men transfersnacket runt anfallaren blir större och större.

Chile spelade i natt en mycket viktig VM-kvalmatch där Alexis Sanchez var fullständigt dominant. Arsenalstrikern gjorde ett fantastiskt frisparksmål, som ni kan se här, och var med i uppbyggnaden till de andra hemmamålen när Chile vann med 3-1 och tog sig upp på fjärde plats i tabellen.
Målet gör att Alexis nu är jämsides med Marcelo Salas på 37 mål i ligan med mest landslagsmål alla tider för Chile.

På hemmaplan fortsätter dock transfersnacket om Alexis och engelsk media säger nu att Chelsea gett sig in i kampen om anfallaren. Hans kontrakt går ut nästa sommar och än så länge har han och Arsenal inte kommit överens om ett nytt.
Sedan innan har klubbar som Juventus, PSG, Bayern München och Atletico Madrid visat intresse.

Enligt Evening Standard så vill Alexis ha dubbelt så mycket i lön för att skriva på ett nytt avtal, en ökning från £130 000 i veckan till £260 000. Tidningen skriver att Gunners satt en prislapp på £50 miljoner om ett nytt avtal inte löses och han ska säljas i sommar.
Klubben kommer inte låta honom gå in på ett sista år utan att ha signat ett nytt avtal.