Medlemmar: 3914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Oxen på väg till Liverpool i sommar?

Liverpool vill köpa Oxlade-Chamberlain

ons 12 apr 2017 kl 00:17

Arsenal värderar Alex Oxlade-Chamberlain till £35 miljoner. Det ska inte avskräcka Liverpool som vill värva mittfältaren i sommar.

Det är Telegrapgh som skriver om Liverpools intresse för Alex Oxlade-Chamberlain. 23-åringens kontrakt med Arsenal går ut nästa sommar och enligt tidningen så har klubben ännu inte öppnat någon formell förhandling om ett nytt avtal.
Oxen själv ska överväga sin framtid i klubben.
Och Pool är intresserade.

Jürgen Klopp ser gärna mittfältaren på Anfield nästa säsong och trots att Arsenal värderar honom till £35 miljoner ska det inte avskräcka Pool. Oxlade-Chamberlain har bara startat tolv matcher i ligan den här säsongen.