Medlemmar: 3660 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Engelsk media placerar Foppa i Arsenal.

Arsenal jagar Emil Forsberg

sön 23 apr 2017 kl 11:28

Gunners är sugna på svenske Emil Forsberg, som tagit Bundesliga med storm tillsammans med sitt RB Leipzig.

Enligt The Mirror ska Arsenal vilja lägga ett bud i £20 miljoner-klassen.
Wenger har förstått att nytt blod behövs i truppen och vill förstärka både försvar och anfall, där är den 25-åriga offensive mittfältaren ett eftertraktat namn. Forsberg har under säsongen gjort åtta mål och 15 assist.

Mer transfersnack:

Guardiola har tidigare haft Sanchez som spelare under sin tid i Barcelona - och är nu sugen på en återförening. Det var på en presskonferens som Guardiola gjorde sin avsikt klar - för att förbättra sig behövs bättre spelare. Han berömmer Alexis säsong och hyllar hans målproduktion. 

Även United är intresserade efter att Zlatan Ibrahimovic med all säkerhet spelat sin sista match i klubben. Sanchez är eftertraktad och Arsenal verkar inte ha det bästa förhandlingsläget. Kommer man tappa ännu en ledande spelare till direkta rivaler?