Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Oxen spela mot Leicester efter gastkramningen mot City?

Ox osäker på spel mot Leicester

tis 25 apr 2017 kl 12:30

Alex Oxlade-Chamberlain gjorde en kanonmatch mot City. Sen lämnade han Wembley på kryckor. Nu är det osäkert om mittfältaren kan spela mot Leicester.

Det krävdes förlängning i söndags på Wembley för att få fram en finalist mellan Arsenal och Manchester City. Där avgjorde Alexis Sanchez. Men efter 120 minuter toppfotboll var det många som var slitna efter matchen.
Alex Oxlade-Chamberlain en av dem.
Han lämnade nationalarenan på kryckor.
- Det var väldigt mycket en försiktighetsåtgärd. Det var ingen svår skada. Vi kommer att testa honom idag. Det handlar om en fotskada, men det är bara en spark, säger Wenger.

Gunners ska inte ha några direkta andra skador från matchen, men en och annan sliten spelare lär nog få vila mot Leicester imorgon kväll när den uppskjutna ligamatchen spelas på Emirates Stadium.
- Det är okänt område för tillfället (vilka som kan spela) för i måndags återhämtade sig spelarna och vi kommer att ha medicinska tester idag för alla för att se vilka som kan spela eller ej.

I Leicester saknas kaptenen Wes Morgan som är hamstringskadad. Nampalys Mendys säsong är över efter en ankeloperation. Dessutom är Islam Slimani skadad.
Men Robert Huth är tillbaka efter Champions League-avstängning.