Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är det inte bollar så är det stolpar och dörrar Özil sparkar på.

Wenger bad om ursäkt för Özils dörrattack

tor 4 maj 2017 kl 11:44

Det är söndersparkade dörrar, tveksamma insatser och en oklar framtid i klubben. Mycket snack om Mesut Özil just nu. Arsene Wenger bad om ursäkt för den dörr tysken sparkade sönder på White Hart Lane i söndags.

Det har de senaste dagarna snackats om att Mesut Özil sparkade sönder en dörr på White Hart Lane i söndags efter derbyförlusten mot Tottenham. Engelsk media rapporterade att tysken var irriterad efter matchen för att han återigen valts ut att lämna dopingtest.
Då ska han skickat på en spark på en dörr som gick sönder.
Det ryktades också att han bett klubbens läkare Gary O'Driscoll att dra åt helvete.

När Arsene Wenger idag höll presskonferens inför söndagens möte med Manchester United så bad han om ursäkt, och därmed också bekräftade att Özil hade sparkat sönder dörren, för tilltaget.
- Jag är ledsen att han sparkade dörren. Jag tror inte att han frustration var för att han skulle dopingtestas, det var för matchen. Jag har inte pratat med honom om det för jag hörde om det idag.
- Jag kommer att prata med honom med för jag vet inte själv vad som hände och det är alltid bra att få spelarens version.

Özil har ett kontrakt med Arsenal som går ut nästa sommar och det har i media varit nya spekulationer om hans framtid. Det har funnits rapporter som säger att tysken ska vara i färd med att signa en ny deal med en lön på £250 000 i veckan. Andra menar att det inte alls är klart och att han kräver £300 000 i veckan för att stanna i klubben.
Wenger sade på dagens presskonferens att det inte fanns några nyheter att rapportera om på den fronten.

Den förre Arsenalmittbacken Martin Keown skriver i Daily Mail att det ser ut som att Özil just nu håller på och spelar sig ut ur klubben.
- Det syns klart att han inte ger allt och det ser ut som att Özil gett upp sina lagkamrater. Jag vet inte om han försöker tjura sig ut ur klubben. Vem försöker han lura med sina insatser? Han ska vara Arsenals mest inflytelserika spelare, spelfördelaren, men mot Tottenham joggade han mest runt på planen, skriver Keown.