Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det låter på Kos som att han kommer stå över kvällens möte med Sunderland.

"Jag behöver behandling varje dag"

tis 16 maj 2017 kl 12:20

Laurent Koscielny har problem med sin häl. Nu säger Arsenalmittbacken att han kommer att behöva behandling varje dag, resten av sin karriär för att kunna spela.

Arsene Wenger sade på gårdagens presskonferens att Laurent Koscielny är ett frågetecken inför kvällens Premier League-möte med Sunderland. Återigen är det mittbackens häl som är problemet.
Till Sky säger fransmannen:
- Jag är redo att stå över matchen mot Sunderland så att jag kan spela de sista två matcherna den här säsongen. Ibland är det bättre att missa en match för att kunna spela de andra.

Kos säger att hans akillesproblem alltid kommer att finns där. Han kör specialprogram för att kunna spela.
- Jag har problem med det. Nu är det bättre. Jag vet att det är en komplicerad skada och att jag måste jobba varje dag med det. Varje morgon får jag behandling och jag vet att jag behöver det resten av min karriär.

- Jag gör det här varje dag och det är okej, men med alla matcher och när vi spelar var tredje dag är det svårt och jag behöver vila så att min häl mår bra.
- Det var därför jag var skadad förra gången, men nu är det okej. Men jag måste vara försiktig för om jag inte gör det övningsprogram som jag har en eller två veckor så kommer problemen tillbaka. Jag behöver jag det varje dag för att kunna spela, säger Kos.