Medlemmar: 3914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Glasgow och Paris för Oxlade-Chamberlain som är landslagsuttagen.

Oxen enda Arsenalspelare i Englands trupp

tor 25 maj 2017 kl 13:19

Gareth Southgate meddelade idag sin kommande landslagstrupp. En Arsenalspelare är med: Alex Oxlade-Chamberlain.

Alex Oxlade-Chamberlain skadade baksidan på låret borta mot Stoke för snart två veckor sedan och har inte spelat sedan dess. Men mittfältaren är tillbaka i full träning och Arsene Wenger sade igår att han är med och fightas om platserna i cupfinalelvan.
Arsenal möter Chelsea på Wembley på lördag.
Det säsongens sista Gunnersmatch.
Men för Oxen blir det två matcher till innan semestern.

Mittfältaren är nämligen enda Arsenalspelare i Gareth Southgates engelska landslagstrupp som presenterades idag. The Three Lions möter Skottland i VM-kvalet på Hampden Park i Glasgow den 10 juni och sedan Frankrike i en vänskapslandskamp den 13 juni på Stade de France i Paris.

Här är Englands trupp:

Målvakter: Jack Butland (Stoke), Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley).

Försvarsspelare: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Aaron Cresswell (West Ham), Ben Gibson (Middlesbrough), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Tottenham), Kyle Walker (Tottenham).

Mittfältare: Dele Alli (Tottenham), Eric Dier (Tottenham), Adam Lallana (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Jake Livermore (West Bromwich), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Raheem Sterling (Manchester City).

Anfallare: Jermain Defoe (Sunderland), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester).