Medlemmar: 8555 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alex Oxlade-Chamberlain gjorde 0-1 för England på Hampden Park.

Oxen målskytt när England kryssade

lör 10 jun 2017 kl 20:06

Det blev en galen avslutning av prestigematchen mellan Skottland och England. Alex Oxlade-Chamberlain hoppade in och inledde målskyttet.

Oxlade-Chamberlain blev inbytt med drygt 20 minuter kvar och efter bara några minuter på planen blev han målskytt. Arsenalmittfältaren bröt in i sraffområdet från högerkanten och skickade iväg ett skott som målvakten Gordon inte klarade av att hålla.

Skottland såg dock ut att vända matchen sedan Leight Griffiths gjorde mål på två frisparkar på kort tid i slutet av matchen, men England kom tillbaka och kvitterade på stopptid genom Harry Kane.

På fredagen blev två andra Arsenalspelare målskyttar. Olivier Giroud gjorde 0-1 till Frankrike mot Sverige på Friends Arena, men laget, med Koscielny i backlinjen, föll trots det med 2-1. Granit Xhaka inledde målskyttet för Schweiz som besegrade Färöarna med 2-0.