Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Stay or go - det är frågan för Olivier Giroud.

Giroud: "Får se om jag stannar"

ons 12 jul 2017 kl 17:20

Alexandre Lazacette in - Olivier Giroud ut? "Att lämna är en möjlighet, vi får se vad som händer", säger Giroud.

Han fick mindre speltid förra säsongen och när Arsenal värvades Alexandre Lacazette så ökade transferryktena om Olivier Giroud. 30-åringen som kom till Arsenal för fem år sedan från Montpellier kan nu vara på väg bort från klubben.
West Ham, Everton, Milan och Marseille sägs vara intresserade.
Själv säger han:
- Att lämna är en möjlighet om jag ska vara ärlig. Jag är här på försäsongen och jag ville åka. Vissa frågade mig om jag skulle resa (till Australien) eller inte. Jag är Arsenalspelare och för tillfället är jag här så jag ska försöka förbereda mig bra inför säsongen så får vi se vad som händer senare.

Det var i samband med att Arsenal lanserade sina nya tredjetröjor som Giroud snackade med media i Sydney.
- Det är sant att verkligen njutit av mina fem år i Arsenal. Jag är fortfarande Arsenalspelare jag försöker att vara professionell. Oavsett vad som händer så har gjort mitt jobb på planen. Det kan bli ett sjätte år.
- Det är alltid trevligt när klubben har flera anfallare med olika kvaliteter och det är alltid bra med konkurrens för det hjälper dig att steppa upp. Jag har verkligen haft en bra tid i Arsenal och gjort fina mål, men vill gärna snacka om laget, lagandan och lagarbetet. Jag kommer aldrig att glömma det. Oavsett vad som händer. Vi får se vad framtiden har att bjuda på men för tillfället är jag Arsenalspelare.

Giroud skrev under säsongen på ett nytt treårskontrakt med Arsenal.
Frågan är om han stannar?