Medlemmar: 6225 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Att se Arsenalmatcher tillsammans med andra supportrar är ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter och få nya vänner.

Ordna matchträff i din stad

tor 20 jul 2017 kl 12:24

Arsenal Swedens främsta syfte är att ta initiativ till verksamheter som främjar intresset för Arsenal FC i Sverige. Vi är glada över de matchträffar som anordnas på olika håll i Sverige idag och vill den här säsongen uppmuntra till att ytterligare städer arrangerar matchträffar.

Föreningen har många medlemmar, utspridda över hela landet, därför behöver vi er hjälp med detta arbete. Är du intresserad av att träffa andra Arsenalsupportrar i din hemstad – hör av dig till oss.

Föreningen kommer hjälpa till med uppstarten så gott vi kan, bland annat har det tagits fram en steg för steg-manual över hur arbetet med att anordna matchträffar kan gå till väga. Vi kommer också initialt att hjälpa till med att nå ut till andra medlemmar i närheten. Det finns inga krav på hur många matchträffar, eller andra evenemang, som ska ordnas per säsong – en gång är bättre än ingen. Matchträffar är ett utmärkt forum för gemenskap tillsammans med andra likasinnade och en möjlighet att skaffa nya arsenalvänner i din närhet.

Är det här något som lockar dig, vill du försöka dra igång något i din stad, eller har du en gång i tiden arangerat matchträffar och vill nu ta nya tag? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi kommer göra vårt bästa för att hjälpa till. 

Kontakta lokalt@arsenal.se