Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Så här glad tror jag att Holding blev av att få spela fotboll igen efter några veckors semester.

Flera spelare åter i träning

ons 26 jul 2017 kl 16:24

Det börjar så smått närma sig säsong och idag återvände ett flertal spelare till träningsplanen, rapporterar Arsenal via sin hemsida.

De återvändare som idag gjorde entré handlar i tre fall om spelare som deltog i U21-EM i form av Hector Bellerin (som spelade från start till slut i alla Spaniens matcher), Calum Chambers och Rob Holding samt den från rehabilitering återvändande Jack Wilshere.

I två av fallen, Jack Wilshere och Calum Chambers, har det ryktats en del om att de skulle vara på väg bort från klubben så det återstår att se huruvida de kommer att bidra något när tävlingsäsongen kommer igång men att Bellerin och Holding är tillbaka bör betyda att de ska kunna finnas tillgängliga för att i alla fall sitta på bänken mot Leicester i säsongspremiären om lite mer än två veckor.

Bilder från träningen hittas på denna länk.