Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mesut Özil är aktuell för spel mot Leicester.

Trio aktuell för spel i premiären

tor 10 aug 2017 kl 23:37

Mesut Özil, Aaron Ramsey och Per Mertesacker är tillbaka i träning. Frågan är om alla tre är i tillräckligt bra skick för att gå in i startelvan mot Leicester.

På torsdagen tränade Arsenal inför ligapremiären mot Leicester på fredagskvällen. Mesut Özil och Aaron Ramsey, som missade Community Shield i söndags, såväl som Per Mertesacker, som tvingades bryta matchen mot Chelsea efter att ha fått ett jack i pannan, var med på träning och ska därmed vara aktuella för spel igen. Om Arsene Wenger faktiskt väljer att starta med trion är en annan fråga, då managern tidigare i veckan pratade om att han inte ville göra allt för många chansningar i startelvan.

Vi kan dock räkna bort avstängde Laurent Koscielny samt skadade Alexis Sanchez, Francis Coquelin, Jack Wilshere och Santi Cazorla.