Medlemmar: 3916 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

40 miljoner pund får Arsenal för Oxlade-Chamberlain.

Övergångssumman för Oxen klar

ons 30 aug 2017 kl 18:54

Arsenal och Liverpool är överens. Gunners får £40 miljoner för Alex Oxlade-Chamberlain.

Han tackade nej till Chelsea. Nu är Arsenal och Liverpool överens.
Och det är fritt fram för Alex Oxlade-Chamberlain att skriva på för Merseysideklubben.
Övergångssumma: £40 miljoner (£35 miljoner plus £5 miljoner i så kallade add-ons).

Oxlade-Chamberlains personliga kontrakt med Liverpool ska dock ännu inte vara klart. Men engelska journalister säger att det kommer att gå kvick och ska inte vara några problem.
Jürgen Klopp har garanterat mittfältaren att få spela centralt.
Där han själv helst vill spela.

Kommentarer

Bild för Sparre

Jävligt bra betalt för den spelaren. Tror faktiskt att Klopp kan utveckla honom. 

Bild för daddy dj

En riktigt stor svikare, så mycket tålamod som Wenger haft med honom. 

Bild för Byarum

Bekymret är väl att andra coacher kan styra honom och utveckla honom, så att han kan bli farlig även mot oss. Vår nuvarande coach har stagnerat i det mesta,,,

Bosse

Bild för Dosa

Ja oxen är och förblir en svikare, så där avslutar man inte med en klubb som haft sådan tålamod med en medioker skadebenägen snubbe. 

men bra betalt för oss som vi inte lär använda oss av. Inväntar nu alexis Och mustafis avgång sedan får vi klänga oss kvar. 

Bild för Jepson

Har han inte lärt sig att passa, skjuta och göra inlägg på 6 år i Arsenal, är långsammare det enda han kommer bli framöver..

Bild för Jonas Eriksson

Mycket bra betalt för en spelare som inte tillför speciellt mycket i vårt lag. Vad har han gjort? 9 mål på 6 år typ I ligan?( Kan ju ha fel. )

Tror ju åxå att han kan utvecklas nu och bli ruskigt bra. Det hade han aldrig blivit om han fortsatt med mr Wenger. Usch vart är vi på väg? 

 

men samtidigt tycker jag det här kan bli lite spännande. Vad kommer hända? Hur kommer säsongen bli? 

 

Bild för Patric Johansson

Tyvärr är det andra spelare av många som kommer att lämna oss nu. Vissa imorgon och många andra i januari. Vi får börja om och bygga nytt den dagen Wenger väl går pension. 

Supporter sedan 1983! 

Bild för Markus

Bara att gratulera honom. Han får som han önskar och vi får bra betalt för en som inte vill vara kvar.

Bild för mattias hjelm

Ofattbart att vi gör affärer med den klubben efter suarezgate.nä hällre sett honom ruttna på läktaren så att han blir av med sin landslagsplats såhär när de är mästerskaps år.pengarna vi får för honom kommer vi ju ändå inte se röken av,dom kommer ju hamna i kronkes ficka

Bild för Isak Selling

En fantastiskt bra försäljning! Ett år kvar på kontraktet, skadebenägen, ingen slutprodukt..

Bild för André Wiberg

Har aldrig varit en favorit, men hade hellre behållit honom än Wallcott! Men tror han har mer talang att få fram än Wenger lyckats med. Han lyckas inte med mycket för övrigt... Kan bli en bra signing för pool, eller en sjukt dyr bänknötare. Hoppas på det sistnämnda. Bra pengar för en spelare som inte tillfört mycket alls nånsin. Vi tackar för senast och skickar er chambo för 400 millar. Tack själv

Bild för André Wiberg

Vill Sanchez lämna för shitty, så försök byta honom mot aguero. Sjuk målgörare!! 

Bild för Dosa

lär inte ha råd med hans lön han lär heller inte vilja lämna city för oss. Nej jag kan fan inte sova. det här tramset stör mig något fruktansvärt. Vi är den ända klubben i England som inte ens har råd med löner till våra anställda. Englands fattigaste klubb över en natt.

varför ge Alexis 300 000 i veckolön? Varför ge oxen 180 000 i veckan? Özil 240 000? Men när ingen vill förlänga plus gabbe gibbo cambo föravinner så har vi inte råd att få in seri eller draxler pga löne budgeten? Alltså... hur fan räknar dom.

jaja så länge alla dom där kostymerna är kvar så behöver vi inte värva. Satsa på academin istället.

Bild för Thomas Axh

Kul att Chamberlain får komma till en klubb som vill något och har en av världens bästa tränare!

Vi är tyvärr en klubb på nedgång pga att vi har en ledning som inte vill något. Att ha kvar Wenger talar sitt tydliga språk: vi är en club som inte vill utvecklas, sorry Wenger du tillhör det förflutna. Du är ingen vinnare!

Thomas A.