Medlemmar: 3916 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Klappat och klart - Liverpool nästa för Oxlade-Chamberlain

Bilder på Oxen i Liverpooltröja läckta

tor 31 aug 2017 kl 01:42

Vi kan konstatera att Alex Oxlade-Chamberlain kommer presenteras som Liverpoolspelare idag. Bilder från hans första intervju med klubbens tv-kanal har läckt ut.

Under kvällen blev det känt att Arsenal har accepterat det bud på £40 miljoner som Liverpool lagt. Senare kom bilder från Englands landslagssamling där Oxlade-Chamberlain dels syntes i en hiss med Liverpooldräkt och en skärmdump från LFCTV.
Snacket säger att 24-åringen läkarundersöktes på Englands träningsanläggning St. George's Park under onsdagskvällen.
Han kommer att presenteras som Liverpoolspelare under dagen.

Ryktet säger också att han tackat nej till det lönebud som Arsenal erbjöd, som kunde nå upp till £180 000 i veckan om Arsenal gick till Champions League. Istället valde mittfältaren en lägre ersättning, £120 000 i veckan, i Liverpool - där han ska få spela centralt på Jürgen Klopps mittfält.
Kontraktet ryktas vara på fem år, skriver BBC.

Oxen kom till Arsenal 2011 och har på sina 198 matcher med klubben bara gjort 20 mål.

Kommentarer

Bild för Fredde

Vidriga människa. Gör ditt jobb tills du är såld! Nasri framstår som en toppenkille i jämförelse, han gav iallafall 100% till sista dagen för oss.

You win some, you draw some

Bild för Andreas Näsström

Kräks. På oxen och hans dåliga smak samt generellt på att spelare kan tånka sig en tredjedel mindre (!!!!!) I lön för att ta sig från oss. Det är så jävla dåligt

Bild för Ante O

Hemskt att se!

Shit happens when you party naked!

Bild för Markus

Jag tycker snarare att det tyder på någon form av ambition hos Ox. Han har ju varit tydlig med att han vill något annat med sin karriär än att vara kvar som hos oss, trots en jättelön. Vi gnäller ju på rätt många andra i klubben som inte vill lämna av, till synes, rent lönemässiga skäl. Sedan borde han naturligtvis inte ha spelats i säsongsinledningen men det ansvaret vilar på någon annan.

Bild för Caleb

Det ansvaret vet vi alla vem det vilar på och bara en sån sak att bänka andra spelare för att spela en som troligtvis kommer lämna är sjukt.

Bild för Isak Selling

Kunde inte bry mig mindre. Bra försäljning.

Bild för Almin Zahirovic

Rätt av honom, för Arsenal verkar inte vara en klubb som vill satsa. Jag har tyckt länge att han skulle spela CM då han har visat upp sig grym på den positionen tidigare, alla kommer vi väl ihåg Bayern München för några år sen när han ägde mitten. 

Då undrar man varför lägger man inte in en stark, explosiv spelare som jobbar hårt för laget i en sådan rollen, aldrig fått riktig chans att växa där. Jag tror att han hade kunnat vuxit och blivit en riktigt bra och farlig spelare där. För det är där han vill spela. 

Vi ser tendenser nu också hur fel spelare är på fel positioner. 

Kmr vara några jobbiga år som supporter. 

Jag både älskar och hatar klubben i nuet...

Bild för ArnDeRock

Håller med dig till 100% 

 

ArndeRock

Bild för Purple

Skönt att bli av med honom. Precis som Gibbs blommar han aldrig ut till den storspelare han har haft förutsättningar att bli. Får hoppas att det så förblir.

Bild för -99994490-

Han bär ju sej dummare ut än Adebayor

Bild för Bo Säterstam

Är det ingen som vill köpa eller få Wenger gratis. Än är det ngr timmar kvar.