Medlemmar: 8709 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer vi få se Jack Wilshere i Arsenals A-lag igen?

Wilshere inte redo för A-lagsspel än

fre 8 sep 2017 kl 15:57

Jack Wilshere blev kvar i Arsenal. När ligan nu startar om möter Gunners Bournemouth - dit mittfältaren var utlånad förra säsongen. Arsene Wenger säger att engelsmannen behöver jobba med sin fitness innan han kan spela i Arsenal igen.

Under förra säsongen var Jack Wilshere utlånad till Borunemouth. När Premier League på lördag kickar igång igen efter landskamperna så möter Arsenal just Bournemouth.
En given fråga till Arsene Wenger, kommer den engelske mittfältaren få spela då?
Fransmannens svar:
- Jag vet inte än, jag har inte tagit ut truppen. Jack behöver fortfarande jobba med sin fitness. Men han är i en positiv trend och blir bättre och bättre.

Det var mycket oklarheter om Wilsheres Arsenalframtid under sommaren. 25-åringens kontrakt med klubben går ut nästa sommar och det fanns smårykten om både utlånings- och försäljningsmöjligheter.
Men Jack blev kvar.
Och många fans vill att Arsene ska ge honom chansen igen nu när det ser ut som det gör.

Wilshere har spelat, och blivit utvisad, med Arsenals U23-lag. Benbrottet som han ådrog sig i våras är läkt och han tränar på för fullt.
Det finns fortfarande rykten om att han ska lämna. Så sent som idag skrev The Sun att turkiska Trabzonspor vill låna honom.
Samma tidning skriver också att Wilshere hade chansen, och var nära, att lämna Arsenal på transfer deadline day när Birmingham och Harry Redknapp ville värva honom.
Men Jack blev kvar.
Frågan nu är vad som händer med honom och hans karriär?