Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Jack starta mot Köln? Engelsk media antyder det i alla fall.

Startar Wilshere mot Köln?

ons 13 sep 2017 kl 12:16

Arsenal kör "öppen" träning på Colney. Då rapporterar journalisterna på plats att de tror Jack Wilshere kommer starta mot Köln imorgon.

Arsenal drar igång Europaspelet imorgon kväll när FC Köln kommer till norra London för Europa League-match. Arsene Wenger har innan sagt att han kommer att rotera truppen kraftigt i EL.
Och rapporterna från Colney och dagens träning tyder också på det.
De journalister som är på plats skriver nu att Petr Cech, Danny Welbeck, Laurent Koscielny, Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Granot Xhaka och Aaron Ramsey inte är med och tränar.
Allihop föväntas vila mot Bundesligajumbon.

Istället snackas det om att Jack Wilshere ska få göra en efterlängtad start för klubben. Mittfältaren har jobbat sig tillbaka från ännu en skada och är nu redo för spel.
Det rapporterats nyligen om att Wilshere tackade till en flytt till turkiska Trabzonspor på transfer deadline day.
Klubbens Muharrem Usta säger till Turkish Football att man hade direktkonversation med Jack, men att han tackade nej till ett lån sent då han ville vara kvar i Arsenal.
Snacket nu säger att Fenerbahce ska vara intresserade av att plocka in honom i januari.

Wilsheres kontrakt med klubben går ut i sommar och enligt Telegraph så ville ha Gunners ha £15 miljoner för att sälja honom under sommaren. Nu valde Jack att stanna för att bevisa att han håller i klubben.
En start mot Köln kan ge en första indikation på hur det går.