Medlemmar: 3658 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tror ni Alexis kommer få starta mot WBA på måndag kväll?

Eftertraktad Alexis inte dissad av Wenger

sön 24 sep 2017 kl 12:59

Flera toppklubbar vill värva Alexis Sanchez - som mest fått spela Ligacupen och Europa League så här långt. Arsene Wenger säger att det är beror på någon dold agenda från hans sida.

Än så länge har Alexis Sanchez bara startat en Premier League-match den här säsongen. Mestadels inhopp har det blivit för chilenaren. Däremot har det blivit starter både i Ligacupen och Europa League.
Engelsk media undrade på presskonferensen om det beror på att han inte skrev på något nytt kontrakt med klubben och var nära att bli såld.
Arsene Wenger:
- Det finns ingen förtäckt attityd från min sida. Jag försöker bara få honom tillbaka i full fitness och både Ligacupen och Europa League är viktigt. Jag försöker ge honom speltid så att ha kan komma tillbaka till sitt bästa, för han fick en lång semester. Och när han kom tillbaka var han inte helt redo. Det tog oss tid och sedan var han skadad. Men vi kunde se i onsdags att han kommer starkt nu. Jag lät honom spela hela matchen för jag ville att han skulle få en rejäl chans.

- Alla spelare är med i min tanke. Han är inte mer än någon annan. Jag sade att jag valde laget mot Chelsea som var starka i kontringsspelet och som ville jobba hårt. Alexis kunde ha spelat om han hade varit 100 procent fit. Men det finnen ingen verklig hierarki.

Under de sista deadlinedagarna var det nära att Alexis gick till Manchester City, men hela affären sprack när Arsenal inte fick loss Thomas Lemar från Monaco.
De senaste dagarna har det varit mycket snack om var chilenaren kommer att hamna.
För det verkar inte som han har några planer på att stanna i Arsenal.

The Sun skriver att PSG är sugna på att ge anfallaren en rejäl lön för att locka honom nästa sommar när han kan gå som free transfer. Men det kan bli så att han lämnar redan i januari.
Daily Star skriver att Chelsea, Real Madrid och Manchester United kommer gör ett försökt efter nyår.
Manchester City och Pep Guardiola hoppas fortsatt att Alexis väljer spel i Manchester City.
Frågan är bara om han stannar hela säsongen eller om han säljs i januari?