Medlemmar: 4973 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Rob Holding gör sitt första mål för Arsenal.

Holding: "Överlycklig över målet"

fre 29 sep 2017 kl 12:57

När Rob Holding gjorde Arsenals 3-0-mål mot BATE Borisov var det hans första mål för klubben.

Lite i skymundan av Olivier Girouds 100:e mål för Arsenal passerade alltså även en annan spelare en milstolpe, fast i andra änden så att säga. Även ett första mål är förstås värt att fira och vara stolt över.
- Det var ett stolt ögonblick när jag gjorde mitt första mål i tävlingssammanhang. Jag gjorde ett i en träningsmatch förra säsongen så att få göra det här målet är jag överlycklig för och det syntes nog på mitt firande., säger Rob själv till Arsenal.com.
- Jag borde ha gjort ett till också, men jag fick inte riktigt foten runt bollen så skottet gick i stolpen. Det får bli en annan gång istället.

Holding upplevde matchen som bitvis aningen frustrerande:
- Vi gjorde det lite svårt för oss själva. De första tio minuterna flyttade vi bollen snabbt och skapade massor av chanser, men vi slarvade en hel del i andra halvlek och lät dem kontra på oss. De är duktiga på spelvändingar, men vi höll undan.