Medlemmar: 3706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar inte direkt vara lugn och ro runt de här två ...

Mycket snack om Özil och Alexis

tis 3 okt 2017 kl 13:45

Ska Özil joina Mourinho i United? Väljer Alexis City eller PSG? Och finns det en irritation från övriga Arsenalspelare mot stjärnduon?

Vi börjar med Mesut Özil - som just nu är skadad och inte kommer spela VM-kvalmatcher med det tyska landslaget. Det har var en hel del transfersnack om mittfältaren det senaste dygnet.
Mirror skriver att Arsenal är redo att casha in i januari. Özils kontrakt går ut till sommaren och har inte signat något nytt. Tidningen skriver att Inter är sugna på att värva honom när transferfönstret öppnar efter nyår.
Arsenal ska ha erbjudit tysken mer än £275 000 i veckolön, men han själv ska vilja ha £350 000 för att skriva på.

Samtidigt skriver Independent att José Mourinho tror sig kunna locka Özil till Manchester United i sommar när kontraktet går ut. Duon har jobbat ihop innan i Real Madrid och portugisen vill gärna göra om det i England.

Alexis då? Ja, det är inte lugnt där heller. Independent skriver att United vill ha honom också - men Mourinho verkar tro att det är kört för chilenaren ska vilja till Manchester City.
Daily Star skriver att dock att PSG är med i bilden. Och då ska det handla om en bytesaffär i januari mellan Alexis och Julian Draxler. Parisarna ska vara sugna på att släppa tysken som kom i januari nu när man plockat in både Mbappe och Neymar.

Vid sidan av allt transfersnack skriver Evening Standard att det är irriterat i Arsenaltruppen för att Alexis och Özil inte kom och var med på en mediadag den 21 september.
Alla spelare var med, även skadade Danny Welbeck och Mathieu Debuchy. Men inte Özil och Alexis.
Klubben ska ha meddelat tidningen att de båda var sjuka, men Alexis spelade 90 mot Doncaster kvällen före och Arsene Wenger nämnde inte något om detta på sin presskonferens.
Alexis startade sedan matchen efter mot WBA och Özil hoppade in.
Enligt tidningen ska flera spelare vara irriterade över detta och att duon under den tunga perioden förra säsongen när Arsenal förlorade sju av tolv matcher efter nyår aldrig uttalade sig.