Medlemmar: 7246 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Welbeck och Alexis jubla mot United igen?

Beslut om spelschema flyttas fram

tis 10 okt 2017 kl 13:56

Meningen var att Premier League skulle offentliggöra när matcherna i december och januari den här veckan. Nu har det skjutits fram till nästa vecka.

Det pågår fortfarande en diskussion om att spela matcher på julafton mellan Premier League, klubbarna och fansen. Arsenal Supporters Trust meddelade idag att man träffat Premier League för att prata om att de vill lägga hemmamötet med Liverpool den 24 december klockan 16.00 (engelsk tid).
I samband med detta skrev de också att datumet för att presentera december- och januarimatcherna flyttas fram.
Från början var det sagt att de matcherna skulle spikas den här veckan.
Nu är det nya budet att de kommer att offentliggöras den 19 oktober.

Detta innebär att vår medlemsresa inte kommer att kunna spikas och öppnas för anmälan förrän vi vet när matchen mot Manchester United kommer att spelas. Så fort spelschemat är spikat så kommer info i mejl och på hemsidan om hur man anmäler sig till resan.

Upplägget för resan är som följer:

Vi har nu fått klart med biljetter till både Huddersfield och Manchester United hemma i Premier League i månadsskiftet november/december och hotell.
Det är därmed klart för medlemsresa säsongens 17/18.
En liten detalj återstår innan vi kan öppna så att ni kan anmäla er – och det är att Premier League ska spika spelschemat för december så att vi vet när Manchester United-matchen spelas.
Det mesta talar för att den kommer att spelas lördagen den 2 december då United har match i Champions League tisdagen den 4 december.
Men innan vi vet säkert kan vi inte öppna anmälan.

Planen, om det blir som vi förutsätter, blir då att köra resan från onsdag till söndag. Det som kommer att ingå i paketpriset är fyra nätter på hotell (Thistle Barbican), frukost, biljetter till de båda matcherna, Legends tour på Emirates Stadium och pubkväll.
Var och en bokar sin egen flygresa.

Cirkapriser enligt följande:
Del i dubbel/trippelrum: 5000:-
Enkelrum: 7650:-
Det kommer att finnas drygt 60 platser.

De biljetter vi har till Huddersfield och Manchester United kommer i första hand att gå till medlemsresan. Om det inte blir slutsålt kommer dessa att säljas löst. Ingen vanlig ansökan öppnar för dessa två matcher.