Medlemmar: 3954 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inte omöjligt att Arsenal cashar in på Alexis och Özil i januari.

Wenger - de kan säljas i januari

tor 12 okt 2017 kl 12:39

Kommer Arsenal att sälja Mesut Özil och Alexis Sanchez i januari? - Det är möjligt, säger Arsene Wenger.

Både Mesut Özil och Alexis Sanchez har kontrakt med klubben som går ut i sommar. Det har varit mycket snack om duons framtid senaste tiden. Igår var det Özils agent som uttalade sig.
Idag var det Arsene Wengers.

Fransmannen höll presskonferens inför lördagsmötet med Watford och sade då att det finns en möjlighet att duon säljs i januari.
- När du är i den situationen som vi är i får vi planera för alla typer av lösningar. Ja, det är möjligt (att de lämnar).

Wenger fick frågan om han satt en deadline för kontraktsförhandlingarna, men det svarade Arsenaltränaren nej på. Mesut Özils agent sade igår at tysken vill stanna i Premier League och lira 2-3 år till i England.
- Så förstår jag det också, säger Wenger.

- Jag har alltid sagt att bara för att vi inte hittade en lösning i somras så betyder det att de kommer att lämna. Båda spelarna ser ut att trivas här och jag hoppas att situationen kan omvändas. Men för tillfället är vi inte nära att kunna gå ut med något.

Mesut Özil ska vara i träning och är därmed tillgänglig för spel mot Watford. Oklart med Alexis status. Chile missade VM efter att fått stryk 0-3 i avslutningsomgången mot Brasilien.
Anfallaren kommer tillbaka till London först på fredag och kommer då att kollas av om han kan spela eller ej.