Medlemmar: 3658 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vad tror vi, säljs Alexis Sanchez i januari?

Alexis vill till Real Madrid?

fre 10 nov 2017 kl 15:28

Dagens transfersnackis runt Alexis Sanchez är att chilenaren nu vill till Real Madrid. Han ska tydligen även kunna gå ner i lön för att fixa transfern.

Det är Mail, som citerar spanska Don Balon, som kommer med uppgifterna att Alexis förstaval nu är att gå till Real Madrid. Anfallaren kan som sagt tänka sig att gå ner i lön.
Och det också invägt att han inte kommer att vara förstahandsval i Zidanes lag.
I somras var chilenaren nära att gå till Manchester City - en affär som aldrig blev av då Arsenal inte fick loss ersättaren, Thomas Lemar från Monaco.

Alexis har inte varit bra i Gunners under hösten och på sina tio matcher har det bara blivit två mål. Anfallaren har fått kritik från massa håll och kanter. Nu senast från gamla Arsenalspelare i samband med premiären av 89-filmen.
Där sade Tony Adams:
- Vi brukade ha en filosofi i Arsenal: "Vill du inte vara i klubben, så hej då, vi skakar hand på det, oavsett pengar". Jag älskade den principen, så om han inte vill vara här, försök få så mycket som möjligt för honom och plocka in någon som vill spela för klubben.
Lee Dixon:
- Vi hade bara visat honom dörren. Om du inte vill spela, lämna. Inget har förändrats. Det hände med Michael Thomas 19 månader efter gab gjorde målet på Anfield 1989. Han var oense med klubben eller George Graham om pengar. Det blev likadant och han gick till Liverpool.

Arsenal ska vilja ha £30 miljoner för att släppa Alexis i januari, hälften av vad man begärde i somras. Mail hävdar att Arsene Wenger hellre vill sälja anfallaren till PSG för att kunna plocka Julian Draxler till Gunners.