Medlemmar: 8519 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här gör Giroud sitt mål mot Wales. Nu är han tillbaka i London skadad.

Giroud skadad - tillbaka i London

mån 13 nov 2017 kl 13:11

Olivier Giroud gjorde mål mot Wales - men blev skadad. Nu är anfallaren tillbaka i London och kan missa lördagens derby mot Tottenham.

Olivier Giroud gjorde fransmännens 2-0-mål i fredags när man besegrade Wales i en träningslandskamp. Men anfallaren verkar ha dragit på sig en lårskada och har enligt rapporter lämnat den franska samlingen och rest tillbaka till London.
Det ska nu vara osäkert om han kan spela mot Tottenham på lördag.

I samband med den franska landslagssamlingen har även Giroud snackat om sitt beslut att stanna i Arsenal under sommaren. Det var ytterst nära att han gick till Everton, men valde till slut att fortsätta i den rödvita tröjan.
- Jag är nöjd i Arsenal och fine med beslutet att stanna, för det var det jag ville, säger han.
- Jag tänker att historien mellan klubben och mig själv inte är färdig. Jag tror på min kvalitet och håller modet uppe.

Giroud sade också att en transfer i januari inte var aktuell.