Medlemmar: 6108 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Welbeck kan vara tillbaka mot Spurs.

Skadeläget inför helgens derby

tor 16 nov 2017 kl 14:29

Derbydags på lördag. Så här är skadeläget i Arsenal inför matchen.

Arsene Wenger höll idag presskonferens inför lördagens NLD. Alla spelare har ännu inte kommit tillbaka från sina landslag, men fransmannen gav oss en uppdatering om skadeläget.

Olivier Giroud:
- Olivier blev skadad (under landslagsperioden) och jag tror inte att han kommer att vara tillgänglig på lördag. Det är ingen allvarlig skada och han bör kunna träna på måndag, men vi behöver kolla honom då, men jag tror inte att han är tillgänglig i helgen, säger Wenger.

Danny Welbeck och Shkodran Mustafi:
Duon är tillbaka i träning efter en tids frånvaro på grund av skador.
- Mustafi kommer att ha en slutlig test på fredag. Welbeck också. Jag tar beslut på fredag för dem.

Laurent Koscielny:
Mittbacken har sina kroniska hälsenebekymmer som gör att han måste vila då och då och får inte belastas för hårt. Han lirade mot Manchester City och när Frankrike spelade landskamper spelade Kos hela matchen mot Wales, men vilade helt mot Tyskland.
- Det var viktigt för honom. Vi kunde inte spela honom i ett antal matcher och han kom tillbaka mot City efter sin skada. Hade han spelat i veckan så hade det förmodligen blivit så att han inte varit tillgänglig på lördag.