Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är tysken på väg till Arsenal?

Arsenal vill låna Draxler i janauri

ons 22 nov 2017 kl 18:09

Julian Draxler till Arsenal? Enligt fransk media förhandlar Gunners om att låna in tysken i januari.

Det verkar som att Arsenal börjar förbereda sig på ett liv utan Alexis Sanchez och Mesut Özil - både på kort och lång sikt. Inget tyder på att duon kommer skriva på nya kontrakt med klubben och Wenger har sedan innan öppnat för att de kan komma att säljas redan i januari om inget händer.
Det har varit en del snack om Özil de senaste dagarna med intresse från både Barcelona och Schalke.

Nu skriver L'Equipe att Arsenal ska ha inlett förhandlingar med Paris SG om att låna in Julian Draxler i januari. 24-åringen har varit aktuell för Gunners innan och kan nu ses som en potentiell ersättare till Alexis/Özil.
Med VM i sommar ska Draxler se en flytt som en bra väg att gå för att få regelbunden speltid för att säkra sin plats i det tyska laget.