Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Xhaka kommer också missa Nottinghammatchen.

Skadeläget inför Nottingham borta

fre 5 jan 2018 kl 12:53

FA-cupentré på söndag. Då kan Arsene Wenger lägga till Granit Xhaka till den redan långa skadelistan.

Granit Xhaka drog på sig en ljumskskada mot Chelsea och kommer inte att kunna spela på söndag när det är dags för FA-cupens tredje omgång.
Gunners reser till City Ground för att möta Championshiplaget Nottingham Forest.
- Jag kommer att rotera lite grann. Vi har precis kommit ur en period där vi spelat tre stora matcher på sex dagar, två på bortaplan.Vi behöver hålla koncentrationsnivån för tredje omgången är alltid väldigt svår. Speciellt på bortaplan mot ett Championship-lag. Sedan spelar vi onsdag igen så jag behöver rotera lite.

Ingen av de tidigare skadade spelarna förväntas vara tillbaka mot Forest. Detta innebär att Xhaka får sällskap på "missa-matchen-listan" med Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Sead Kolasonac, Aaron Ramsey, Olivier Giroud och Santi Cazorla.