Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger tycker att Hazard filmade. Det tyckte inte Anthony Taylor som gav Chelsea straff.

"Tycker det var gult kort på Hazard"

fre 5 jan 2018 kl 16:38

Ny dag - nya Wengeruttalanden om de engelska domarna. Nu säger att Arsenaltränaren att han tycker att Eden Hazard borde varnats.

Hector Bellerin och Eden Hazard "sparkade ihop". Chelseaspelaren slängde sig och Anthony Taylor gav gästerna straff som belgaren sköt i mål.
Arsene Wenger fick en ny tveksam straff på halsen och gick till attack igen efter 2-2-matchen i onsdags.
Idag höll fransmannen presskonferens inför FA-cupmötet med Nottingham Forest på söndag.
Då tyckte han till igen om situation - och var hans åsikt att Hazard filmade.
- Jag respekterar allas åsikt (Wenger fick frågan om straffen och att det finns en del som tyckte att det var straff). Jag tycker att det var gult kort till Hazard. 100 procent. Jag har rätt till min åsikt och jag respekterar alla andras.

Wenger riskerar avstängning efter sina uttalanden och agerade vid de två senaste matcherna. Han har gått hårt åt dem engelska domarkåren. Först var det Mike Dean, sedan Anthony Taylor.
Fransmannen säger att han bemött anklagelserna från FA.
- Ja. Jag står för det jag har sagt på presskonferensen. 100 procent. Inget har förändrats. Jag har varit England i 21 år, jag försöker vara ärlig och ha integritet. När jag har något att säga så säger jag det. Jag kommer aldrig att ändra på mig på den fronten.