Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Iwobi ville dra tröjan över huvudet efter att Arsenal åkte ur FA-cupen mot Nottingham i söndags.

Iwobi i blåsväder efter fest - kan bötfällas

tis 9 jan 2018 kl 11:41

The Sun påstår att Alex Iwobi var på fest till tidigt lördag morgon innan Nottingham-matchen. Nu säger Arsene Wenger att han kommer att bötfällas om det stämmer.

Det var sent igår kväll som The Sun kom med uppgifter att Alex Iwobi var på fest i en hyrd lägenhet i Soho natten mellan fredag och lördag. Man publicerar bilder och en video på 21-åringen som man säger är från 02.37 på natten.
Tidningen hävdar också att festen pågick en timme till.
Det sägs också att folk rökte cannabis och inhalerade lustgas. Sun skriver dock att det inte finns några misstankar om att Iwobi varken drack eller tog droger.

Arsenal spelade FA-cupmatch på söndagen i Nottingham. Där Iwobi startade och gjorde en mycket blek match igen.
Gunners fick stryk med 2-4 och åkte för första gången sedan mitten av 90-talet ut ur cupen i den tredje gången.

På dagens presskonferens kommenterade Arsene Wenger den påstådda händelsen.
- Om det är sant kommer han att bötfällas. Det är omöjligt att gå ut 48 timmar före en match. Oacceptabelt, säger fransmannen som också tillägger:
- Det gäller att vara varsam med allt som kommer ut.
- När man läser det som skrivs är det som att han tagit droger. Han var inte inblandad id et alls. Han har varit på en födelsedagsfest och hur länge har han varit där? Det är viktigt. Efter det kommer jag bestämma vad som händer.
- Drack han alkohol eller tog droger? Inte alls. Om din granne tar droger, vad kan du göra? Du är ansvarig för ditt eget beteende, inte beteendet som din granne har.

Wenger säger att han ska prata med Iwobi om vad som hände eller inte hände. Han säger också att han inte vet hur det påverkade honom i matchen.