Medlemmar: 3062 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger är på läktaren ivkäll också.

"Förra gången satt jag bredvid min trädgårdsmästare"

ons 10 jan 2018 kl 13:16

Arsene Wenger gillar inte att vara avstängd. Än mindre när det är på Stamford Bridge. Då måste fransmannen sitta "ute på läktaren". Förra säsongen hamnade Arsenaltränaren bredvid sin trädgårdsmästare.

FA stängde av Arsene Wenger i tre matcher efter sina domarutspel nyligen. Arsenal möter Chelsea ikväll i semifinalen av Ligacupen. Då tvingas fransmannen återigen följa sitt lag på läktarplats. Han har även en så kallad touch line ban mot Bournemouth på söndag.
Men inför den första semin mot Chelsea säger Arsenaltränaren att Stamford Bridge är det värsta stället att vara avstängd på.
- Det är väldigt obekvämt. Man sitter mitt bland Chelseapubliken. Jag kan fortfarande vara med i omklädningsrummet innan match och i paus. Jag vill vara nära, men hos Chelsea måste du gå till andra sidan för att sitta i "directors box". Så när du har hunnit runt så har det gått tio minuter, säger Wenger till Mirror.

Förra säsongen var också Wenger avstängd när Gunners skulle till Stamford Bridge.
Då upptäckte han en "polare" som bänkgranne.
- Jag satt bredvid den här killen som säger "hej, hur mår du?". Jag svarade "Good afternoon". Då sade han "jag är din trädgårdsmästare". Jag kände inte ens honom, säger Wenger som erkänner att han en väldigt stor trädgård att sköta.

Återtstår att se om Wenger får sitta bredvid sin trädgårdsmästare även ikväll.