Medlemmar: 3658 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

United ger sig in i kampen om Alexis.

Man United lägger bud på Alexis

tor 11 jan 2018 kl 13:43

Allt pekar på att Alexis Sanchez går till Manchester City. Men nu vill Manchester United också vara med och har lagt ett bud på £25 miljoner för anfallaren.

Det var mycket snack om Alexis Sanchez igår kväll när Arsene Wenger bänkade chilenaren i den första Ligacupsemin mot Chelsea. Anfallaren kom in med 24 minuter kvar och spela och efter matchen ville inte Wenger gärna snacka om sin laguttagning.
- Laguttagningen har inget med transfermarknaden att göra, sa fransmannen.

Alexis har ryktats vara nära en övergång till Manchester City. Oklart dock om det kommer att bli nu i januari eller i sommar. City ska ha kontrakt med Alexis klart och ska också ha lagt ett bud på £20 miljoner för att få honom i detta transferfönster.
Det verkar det nu som att Manchester United vill matcha.
Guardian skriver att United lagt ett bud på £25 miljoner för 29-åringen.

United ska också ha gett Arsenal möjligheten att få med Henrikh Mkhitaryan i en eventuell deal med Alexis. Problemet där, skriver tidningen, är att armeniern rapporteras ha en lön på £200 000 i veckan.