Medlemmar: 3992 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det är nog snart tack och hej för Alexis ...

Kommer rätt bud lämnar Alexis

lör 13 jan 2018 kl 14:01

Får Arsenal ett tillräckligt bra erbjudande kommer Alexis Sanchez att lämna klubben nu i januari. Arsene Wenger säger att det inte är troligt att chilenaren förlänger sitt avtal med Gunners.

Det verkar som att Arsene Wenger nu även utåt har gett upp hoppet om Alexis Sanchez och att man ska lyckas med bedriften att få anfallaren att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.
- Det ser inte ut som att Alexis kommer att förlänga sitt kontrakt, sa Arsenaltränaren igår.
Och ryktena om att han ska lämna redan i januari växer sig allt starkare.

Nu skriver engelsk media att kommer det bara in ett bud som Arsenal accepterar så kommer man släppa chilenaren i januari.
BBC:s David Ornstein skriver att klubbens ledning sedan en tid tillbaka accepterat att Alexis efter 3,5 år i norra London inte kommer att skriva på något nytt kontrakt.
Manchester City ska fortsatt vara favorit att signa Sanchez och diskussioner mellan klubbarna har ägt rum. Dock är ingen transfersumma klar.

Det kom rapporter häromdagen där det sades att Manchester United klivit in med ett bud på £25 miljoner. Arsenal lär vilja ha £35 miljoner, men Ornstein skriver att en kompromiss är tänkbar där priset blir mellan £25 och 30 miljoner.
Arsenal ska inte vara sugna på att låta Alexis spela ut sitt kontrakt och gå gratis i sommar.
Därför kan vi nog räkna med att en försäljning blir av de närmsta veckorna.
En ersättare ska hittas och där är Bordeauxs Malcom aktuell.