Medlemmar: 6070 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sanchez uppges vara överens med Manchester United.

Alexis uppges vara överens med Man United

ons 17 jan 2018 kl 16:04

Nu uppger ansedda The Telegraph att Alexis Sanchez kommit överens med Manchester United om ett avtal som sträcker sig fyra år framåt.

Telegraph tenderar att ha ganska säkra källor när det kommer till Arsenal och nu uppger de att Alexis Sanchez och hans agent kommit överens med Manchester United om en deal som sträcker sig fyra år framåt i tiden och är värt uppåt 14 miljoner pund för chilenaren.

Arsenal sägs få omkring 30 miljoner pund för anfallaren, vilket är samma summa som Manchester City ska ha erbjudit under sommaren. Övergången sägs dock kosta Manchester United omkring 60 miljoner pund i sin helhet när man också inkluderar agentavgifter och spelarens sign-on bonus.

Manchester City och Chelsea, som båda varit intresserade av att locka till sig Alexis, ska inte ha velat betala så mycket för en spelare med endast 6 månader kvar på kontraktet.

Nu vänds alla blickar till Henrikh Mkhitaryan som måste komma överens med Arsenal för att flytten ska gå i lås. Mittfältaren ska enligt uppgift kräva en lön som skulle göra honom bäst betald i Arsenal.

Det återstår att se ifall alla bitar lyckas falla plats under de kommande dagarna.