Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Alexis är nära en övergång till Manchester United.

Alexis på läkarundersökning

lör 20 jan 2018 kl 11:01

Sent på fredagskvällen kom ett genombrott i förhandlingarna mellan Arsenal och Manchester United. Nu talar allting för att Alexis övergång till klubben är nära - samtidigt som Henrikh Mkhitaryan går åt andra hållet.

Alexis ska, enligt The Mirror, ha lämnat Arsenals spelarhotell på fredagskvällen och ska under lördagen genomgå läkarundersökningen inför kontraktskrivandet. Chilenaren var uttagen i Arsenals trupp inför matchen mot Crystal Palace, men kommer enligt tidningens uppgifter inte spela matchen efter gårdagens besked om att övergången var nära förestående.

Henrikh Mkhitaryan är inte med i Uniteds trupp inför matchen Burnley, så mycket tyder på att även den delen av de komplicerade förhandlingarna mellan rivalklubbarna är löst.