Medlemmar: 8510 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir han kvar eller kommer han till Arsenal? Det är frågan ...

Senaste nytt om Aubameyang

tor 25 jan 2018 kl 14:42

Arsene Wenger ville inte säga så mycket om Pierre-Emerick Aubameyang igår. Nu kommer rapporter från Tyskland att förhandlingarna riskerar att stranda.

Trots Wembleyavancemang igen igår var det givet att Arsene Wenger skulle få frågor Pierre-Emerick Aubameyang.
Snacket från Tyskland skvallrade om att Arsenal fått sitt andra bud nobbat av Bundesligaklubben.
- Det bästa är att jag inte säger något för det kommer inte att hjälpa, sa Wenger.
- Om något händer så händer det. Om det inte gör det så är vi starka nog att fokusera på de spelarna vi har och att fokusera på det jobbet. Jag är helt nöjd med de spelarna vi har och vi har fått in Mkhitaryan. Vi har en stark trupp.

Och nu kommer rapporter från Tyskland att förhandlingarna strandat mellan klubbarna. Det skriver Kicker. Dortmund ska vara sura över att Arsenal är så sega i förhandlingarna. Det första budet ska ha varit på €45 miljoner plus €5 miljoner i bonus. Det andra budet marginellt högre. Kicker skriver att förhandlingarna riskerar att fallera helt.
Dortmund ska vilja ha €70 miljoner.

Det ska fortsatt vara snack om att Giroud ska gå till Dortmund som en del i dealen. Kicker igen skriver att det ska kosta €1,5 miljoner att låna fransmannen resten av säsongen.
Bild hävdar att Dortmund vill plocka Giroud permanent och sälja Aubameyang för €60 miljoner.

Dortmundtränaren Peter Stöger säger nu också att PEA tränat bra och kan komma att tas ut för spel mot Freiburg på lördag i Bundesliga.