Medlemmar: 8079 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

De här fyra har varit inblandade i nån form av anfallssoppa. Återstår att se hur det slutar ...

Är en lösning nära nu?

tis 30 jan 2018 kl 15:07

Pierre-Emerick Aubameyang är på väg till London. Och enligt franska medier är Olivier Giroud överens med Chelsea. Är anfallssoppan på väg att få en lösning?

När Arsenal och Dortmund väl kom överens om detaljer för Pierre-Emerick Aubameyangs övergång så kom nya parametrar in. Tyskarna skulle göra klart med en ersättare innan man sade okej till affären.
Och det kändes som att det var då den här transfersoppan började på riktigt.
För då skulle Dortmund ersätta Aubameyang med Chelseas Michy Batshuayi.
Chelsea i sin tur vill värva en anfallare, och Giroud som kunde ha gått till Dortmund blev nu vips aktuell för Chelsea. Fransmannen ville själv stanna i London och helt plötsligt kom även Tottenhams Fernando Llorente in i bilden som kunde bli ett tänkbart alternativ för Chelsea.
BBC:s David Ornstein, som verkar ha kolla på saker och ting, har gått igenom tänkbara scenarion här.

Hur som haver så såg det ett tag ut som att affären fastnat, men så dök plötsligt Pierre-Emerick Aubameyang upp på Dortmunds flygplats med sin familj.
Alla var överens om att de skulle till London och ett privatplan från Dortmund identifierades som tänkbart och det följdes hela vägen till att det nyligen landade på Lutons flygplats.
Samtidigt så skriver franska L'Equipe att Giroud är överens med Chelsea om sitt personliga kontrakt.
Dock är klubbarna inte överens än.
Det snackas även om att Batshuayi är överens med Dortmund om en övergång.

Återstår att se hur detta slutar. Lite spännande är det dock över 32 000 personer följde den förmodade Aubameyangfligten på Flightradar.
Bara en sån sak ...