Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vi hoppas kunna få in fler Arsenalfans här.

Biljettinfo: Östersund (Uppdaterad)

fre 9 feb 2018 kl 23:01

Så här är läget rörande biljetter till Östersund v Arsenal den 15 februari på Jämtkraft Arena.

Arsenal Sweden skickade i fredags in ansökan till Arsenal efter att ha sammanställt alla uppgifter som skulle in. Igår eftermiddag fick vi en första tilldelning på 100 biljetter.
Vi mejlade då de 100 överst på listan enligt de kriterierna som vi satte upp från början och erbjöd dem att köpa biljetter.
Nu på eftermiddagen idag hade vi fått in alla betalningar och kunde skicka in listan till Arsenal.
Detta betyder att de 100 biljetter som supporterklubben blev tilldelade i ett förstaläge är slutsålda. Så har du inte fått mejl med erbjudande att få köpa så har du tyvärr inte fått någon biljett.
Vi jobbar dock vidare på att kunna skaffa fler och Arsenal har inte stängt dörren heller för detta. Om vi skulle få fler kommer vi att be mejla de som står närmast på tur på listan.

Totalt sökte lite över 300 personer biljett till matchen via supporterklubben.
Vi kan säga att alla de 100 biljetter som vi tilldelades gick till silvermedlemmar.

Uppdaterat 18-02-02:
Vi har idag fått ytterligare nio biljetter som är fördelade på listan och sålda. Om det kommer in fler kommer nästa på tur att tillfrågas. Mejl skickas då ut.

Uppdaterat 18-02-09:
Igår fick vi ytterligare 34 biljetter av Arsenal och dessa är nu sålda. På lisan har även de 17 biljetterna som jag fixat satts upp. Detta gör att Arsenal Sweden nu sålt 160 biljetter till matchen den 15/2.
Om vi får fler biljetter av Arsenal kommer nästa på tur på listan att kontaktas.