Medlemmar: 6392 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hur går det för dig i Fantasy Premier League?

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

lör 3 feb 2018 kl 17:17

När dörren till vinterns transferfönster stängde så gjorde också januaris fantasy det med.

Ett ur Arsenal-perspektiv omskakande transferfönster som slutade med att ett flertal trotjänare lämnade klubben, men in kom också den unge greken Konstantinos Mavropanos tillsammans med två som förhoppningsvis ganska snabbt kan sätta ett ganska stort avtryck i klubben, Henrikh Mkhitaryan och Pierre-Emerick Aubameyang.
Dom två sistnämnda har jag också lagt in i mitt fantasty-lag inför kommande matcher (Bara hoppas att Iwobi inte petar dom båda).
I Arsenal Swedens liga så fortsätter LillJonke Midsummers att ånga på i toppen, nu 35 poäng före tvåan Jörgen Flopp. Ny trea är Willys Finest som petar ned PeakyBlinders till fjärdeplatsen. Willys Finest var för övrigt bäst i januari med 281 intjänade poäng. I mitt eget spel så startade det positivt men såklart sjönk jag som en sten efter ett tag, nu nere på 225:e-platsen och mitt hopp om en slutplacering i topp 100 känns längre och längre bort.
Bland spelarna så är det samma trippel uppe i toppen, Mo Salah hänger kvar på förstaplatsen med Raheem Sterling och Kevin De Bruyne bakom sig. Förra månadens heta tips Mahrez gjorde ingen topp-månad och där lär det inte blir bättre efter att han på transferfönstrets sista dagar försökt att tvinga sig bort från Leicester. Så negativ varning där. Men i februari går ni all in på Aubameyang!

Stort lycka till i februari vänner!