Medlemmar: 5259 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hoppas du kommer förbi en sväng, Mesut!

Samling på Bishops i Östersund

tis 6 feb 2018 kl 18:18

15 februari kommer Arsenal till Östersund. Supporterklubben laddar så klart med ett pre match party. Vi kommer att vara på Bishops Arms både onsdag och torsdag. (Information in English further down).

Arsenal Sweden har nu allt klart inför matchen i Östersund den 15 februari när Arsenal kommer till Sverige. Supporterklubben har bokat upp Bishops Arms på Stortorget 8 som samlingplats både onsdag och torsdag.

Alla Arsenalfans är välkomna till puben både onsdag och torsdag och vi har ordnat så att de har förlängt öppettiderna båda dagarna. Bishops håller öppet till 02.00 både den 14/2 och 15/2.
Bishops öppnar 16.00 på onsdagen och 13.00 på matchdagen.
Där kommer ni kunna köpa en stor stark, Budvar, för 52 kronor och en meny med hamburgare och en öl för 179 kronor. Normalpris för bara en hamburgare är 190:-.

Arsenal Sweden kommer att sälja lite souvenirer på plats i Östersund.
Det kommer också att gå att bli medlem på plats på puben om man inte redan är det.

Information in English

Welcome to Östersund!

On February 15th Arsenal are coming to Sweden to face Östersund FK in the first leg of the Round of 32 of the Europa League. Arsenal Sweden are excited to welcome supporters from all over the world up north.

Arsenal Sweden will arrange pre-game drinks at Bishop’s Arms in central Östersund on both Wednesday (February 14th) and before the game on Thursday. The pub is located on Stortorget 8 in central Östersund and has a good range of beer, wine, spirits and non-alcoholic options.

Arsenal Sweden has negotiated a deal for Wednesday and Thursday for beer and food. The Swedish classic “stor stark” (a pint) will be available for 52 SEK (approximately £4.50) and combination beer and burger will be available for 179 SEK (approximately £15.50).

The pub will be open for Arsenal supporters only on Thursday and they have extended their opening hours from 1pm to 2am on the match day. On Wednesday, the day before the match, it will open at 4pm as usual but will stay open until 2am.

We look forward to seeing you there – and don’t forget to dress warm!