Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det räcker med 90 minuter här, tycker Wenger.

Arsenal tränar inte på Jämtkraft

ons 14 feb 2018 kl 19:44

I europaspelet har lagen alltid rätt att träna på matcharenan dagen före match. Arsenal tränade dock hemma på Colney på onsdagen innan laget reste till Östersund.

Under de senaste åren har Arsenals rutin varit att man inte utnyttjar möjligheten att träna på matcharenan dagen före match, utan att man istället har matchträningen på den egna träningsanläggningen. Arsene Wenger har inte, trots speciella förutsättningar i Östersund med konstgräs och kyla, valt att ändra på det upplägget.
- Det stör organisationen för vår uppladdning om vi ändrar den. Vi måste anpassa oss till planen snabbt, och jag tror vi kan det. Vi har en konstgräsplan inomhus på träningsanläggningen, även om den är lite annorlunda, säger Wenger.

Wenger tycker inte heller att den så omtalade kylan i Östersund är något att hänga upp sig på.
- Jag tycker inte att temperaturen är särskilt mycket annorlunda jämfört med London. Det ska inte vara några problem.

Samtidigt meddelar Arsenal.ses utsända att Wenger ville åka i en annan bil från presskonferensen än den han åkte dit i. Anledningen: Det var “för kallt” i den första bilen. Var och en får väl tolka det som man själv vill.