Medlemmar: 6061 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger är imponerad över Östersunds spel i Europa League under hösten.

Wenger imponerad av ÖFK

ons 14 feb 2018 kl 19:52

Arsene Wenger tycker att Östersund är ett bra lag. Det var ingen slump att laget tog sig vidare från gruppspelet.

Östersund har överträffat alla förväntningar genom att ta sig till slutspelet i Europa League. Laget mötte bland annat Hertha Berlin och Athletic Bilbao i gruppen där jämtarna slutade tvåa. Wenger tycker att laget förtjänade att gå vidare.

- Jag har sett laget spela på video och jag är väldigt imponerad. De spelar väldigt bra, attraktiv fotboll. De har gjort ett bra jobb och spelar intelligent och tekniskt. De spelar bra i den delen av planen där man behöver vara väldigt teknisk. Jag förstår varför de gjorde det bra mot Berlin och Bilbao. Det var ingen slump att de vann, säger Arsene Wenger.