Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger ville helst inte titta på det hans spelare presterade mot Östersund.

Wenger: "Vi var illa ute"

fre 23 feb 2018 kl 09:37

Arsene Wenger är inte nöjd med hur spelarna tog sig an den här matchen. Han hävdar dock att lagets förberedelse var ordentligt genomförd.

Efter förlusten mot Östersund ifrågasätter Arsene Wenger Arsenalspelarnas inställning. Han menar att laget borde ha presterat bättre, då alla förberedelser tydde på att laget var redo att göra en bra insats på Emirates.
- Vi var inte med i racet i första halvlek. Det var bättre i andra halvlek och vi skulle ha gjort några mål. I andra halvlek visade vi mer energi och hade kontroll på matchen. I första halvlek var vi illa ute för vi var bekväma, ofokuserade och öppna varje gång vi tappade bollen. Vi hade inga idéer med bollen och det var därför vi var illa ute, säger Arsenalmanagern.

- Vi förberedde oss ordentligt och var seriösa, men vi har externa omständigheter som att vi vann första matchen med 3-0 och har ännu en stor match på söndag. Det gör att spelare undermedvetet tror att de bara behöver dyka upp på arenan för att vinna matchen. Fotboll fungerar inte så. Vi mötte ett bra lag och det är det som vi ofta ser i FA-cupen. Du kan hamna illa till mot alla lag om du inte är 100 procent fokuserad.