Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thierry Henry under en tv-sändning.

Henry: "En dröm att träna Arsenal"

mån 26 feb 2018 kl 19:50

Efter förlusten i ligacupfinalen ifrågasätts på nytt Arsene Wenger som Arsenalmanager bland fansen. En som inte skulle tacka nej om han fick frågan att ersätta veteranmanagern är Thierry Henry.

Thierry Henry, som med god marginal innehar målrekordet i Arsenal, fick under tv-sändingen efter cupfinalen på söndagskvällen frågan om han hade kunnat tänka sig att ta jobbet som Arsenalmanager. Fransmannen, som utöver jobbet som tv-expert är en del av Roberto Martinez coachlag för belgiska landslaget, försökte vara diplomatisk, men han var långt ifrån försiktig i sitt svar.

- Jag har fortfarande ett jobb att göra med Belgien, men vi får se vad som händer. Det skulle vara en dröm för mig, men jag är med Belgien. Intresserad? Ja, vem skulle inte vara det? sa Henry i sändningen.

- Men jag kan inte prata om det av respekt för mannen som fortfarande har jobbet och med anledning av mitt nuvarande jobb. Men vem hade inte varit intresserad?