Medlemmar: 7194 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är de hetaste kandidaterna att ta över efter Wenger, enligt engelsk media.

De kan ta över efter Wenger

tis 27 feb 2018 kl 16:37

Arsene Wengers kontrakt sträcker sig över nästa säsong också. Men nu skriver flera stora engelska tidningar att klubben letar ersättare - om man skulle välja att bryta med fransmannen i sommar.

Det är stormigt runt Arsene Wenger efter den senaste tidens svaga insatser med 0-3-förlusten mot Manchester City i Ligacupfinalen i spetsen.
Fransmannen har kontrakt även över nästa nästa.
Men snacket i de stora engelska tidningarna är att klubben nu börjar leta tänkbara ersättare om man skulle bestämma sig för att bryta med Wenger - som varit i Gunners sedan 1996.

Telegraph skriver att klubbledningen kommer att se över situationen efter säsongen och man listar även tänkbara ersättare som finns med den lista man tagit fram.
Där dyker namn som Joachim Löw (tysk förbundskapten), Brendan Rodgers (Celtic), Leonardo Jardim (Monaco) och Mikel Arteta (Manchester City) upp.

Evening Standard skriver att Wenger vill stanna sitt sista år, men att han nu är pressad att vinna Europa League för att få vara kvar. Arsenal har tio poäng upp till en Champions League-plats i ligan med elva omgångar kvar att spela.
EL är klubbens enda chans till en pokal den här säsongen.

Mirror är också inne och listar tänkbara kandidater att ta över efter Wenger och man har fem namn med på sin lista, där Paulo Fonseca från Shaktar Donetsk finns med.

Daily Star skriver att Carlo Ancelotti är intresserad av att ta över som Arsenaltränare.