Medlemmar: 4433 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En vanlig syn den senaste tiden. Nu säger Arsenalspelarna att de behöver mer hjälp från tränarna.

"Vi behöver mer hjälp från tränarna"

lör 3 mar 2018 kl 11:09

Efter söndagens finalförlust mot Manchester City höll spelarna ett krismöte utan Wenger. Per Mertesacker ska ha enligt rapporter varit den som kallade samman spelarna.

Under den öppna diskussionen var spelarna kritiska mot varandras prestationer och attityd, och Mertesacker gjorde det klart för alla Wenger kanske inte får vara kvar efter säsongen.
Mertesacker varnade sina lagkamrater att om deras prestationer och engagemang inte förbättras skulle de vara ansvariga att Wengers tid i klubben tar slut.
Det skriver Metro.

I The Guardian är rapporten från mötet mer ingående och det nämns hur en av Arsenals ledande spelare, som ej namnges men förmodligen är Mertesacker, bröt ut i gråt när hans barn frågat varför Arsenal var så dåliga. Han skämdes över hur spelarna har slutat att prestera. En annan spelare menade att Arsenal är en stor klubb men att spelarna behöver mer hjälp.

Men det var till liten nytta.
Arsenal förlorade mot Manchester City igen med 0-3 hemma på Emirates. Wenger har nämnt att den dagen han inte får ut max av sina spelare kommer han kliva åt sidan. Just nu är spelarna hjälplösa och Wenger kan inte hjälpa dem. Frustationen dominerar nu i Arsenal.

Wenger fortsätter hävda att hans position är det sista som oroar honom. Samtidigt erkände han förra året att alla frågetecken kring hans situation påverkade laget negativt.

Nu är det på nytt rubriker om att Wenger inte kommer vara kvar nästa säsong. Därför behöver Arsenal vara ärliga gällande Wengers situation. Och det givna svaret är att tiden är kommen att gå skilda vägar.