Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger tänker fullfölja sitt tvåårskontrakt enligt Times.

Wenger har inga planer på att lämna

tis 6 mar 2018 kl 15:00

Trots allt mer ökad press på Arsene Wenger är han övertygad om att han vet vad som krävs för att vända det dystra läget klubben befinner sig i till något positivt.

Nu rapporterar The Times (betalartikel) att Wenger ska ha meddelat samtliga ledare att han inte kommer avgå i sommar. Han är fullt inställd på att hedra sitt kontrakt, vilket innebär att styrelsen har inget annat väl än att avskeda Wenger om de inte är nöjda.

Samtidigt skriver tidningen att Wenger saknar förtroende från flera ledande figurer i klubben, men att han själv hoppas att han ska räddas av sin relation till Stan Kroenke. Men det finns ingen garanti för det heller, då Stan Kroenkes son Josh har befunnit sig i London under en längre period och ska rapportera tillbaka om läget i klubben.