Medlemmar: 5539 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey gjorde sitt 53:e Arsenalmål när Gunners vann med 2-0 på San Siro.

"Ikväll visade vi att vi har massor av karaktär"

tor 8 mar 2018 kl 23:22

Efter fyra raka förluster kom segern. Aaron Ramsey nätade på San Siro när Arsenal vann med 2-0. - Jag är verkligen glad ikväll att vi kunde komma hit och vinna, säger walesaren.

Arsenal var utdömda efter den senaste tidens dåliga insatser.
Men Henrikh Mkhitaryan gjorde 0-1 och Aaron Ramsey 0-2.
Gunners öppnade dubbelmötet med Milan på bästa sätt och har nu ett kanonläge att gå vidare till kvartsfinal.
- Vi började bra och gjorde några mål i första halvlek. Ikväll visade vi att vi har massor av karaktär i det här laget. Det är aldrig lätt att komma till San Siro och möta AC Milan. Jag vet från tidigare erfarenheter när vi kom hit och förlorade med 0-4. Så jag är verkligen glad ikväll att vi kunde komma hit och vinna, sa Ramsey efter matchen.

Ni kunde väl ha gjort fler mål i första?
- Ja, jag tycker att vi spelade väldigt bra i första halvlek, skapade många chanser och flyttade boll bra. I andra halvlek bevakade vi lite mer och höll nollan. Som helhet var det ett bra jobb.
- Vi har haft dåliga resultat senaste tiden. Ibland spelar det ingen roll hur hårt du jobbar för det fungerar inte. Vi har tränat hårt, försökt göra de rätta sakerna och vi vet vad vi är kapabla till. Det visade vi ikväll.

Visade ni tyckarna att de har fel?
- Många kommer alltid att snacka. Det är deras jobb att snacka. Det viktigaste för oss är att fortsätta att vara fokuserade och förbättra oss. Hårt jobb under veckorna och vi vet vad vi kan göra. Vi måste försöka att producera det hela tiden. Det är skönt att vi har lyckats lite och att vi fått med oss ett bra resultat.