Medlemmar: 3220 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Woj firade Juves seger på Wembley mot Spurs ordentligt.

"Högljudda Spursfans gick efter 80 minuter"

fre 9 mar 2018 kl 19:03

Juve slog ut Spurs i veckan ur Champions League. Wojciech Szczesny hade kul efter matchen. - Jag älskar fortfarande Arsenal, sade keepern.

Wojciech Szczesny och Tottenham har sin historia ihop. När polacken var utlånad till Roma 2016 firade han att Arsenal kom före Spurs i ligan avslutningsdagen genom att lägga ut en video på Instagram där han sjöng "it´s happened again ..." varpå han sade att "ni kan resten själva".
I veckan var keepern tillbaka i London.
Hans Juventus slog ut Tottenham ur Champions League när man vann med 2-1 på Wembley.

Efter matchen syns Szczesny håna hemmafans på väg ut från Wembley när han gör upp med hakan-gester. Nu berättar 27-åringen om händelsen.
- Jag gillade det. Det var ett par Tottenhamfans, högljudda, bredvid bänken. De gick i den 80:e minuten. Jag gillade det. Plus att vinna på Wembey är speciellt, säger polacken till Guardian.

Han satt på bänken hela matchen, men njöt till fullo när Juve gick vidare.
På Instagram skrev han:
“Great win and celebrations vs one of the best teams in north London?” he wrote. “Forza Juve! #northlondonisred.”

Om Arsenals tunga säsong säger Wojciech:
- Jag är fokuserad på mitt jobb i Juventus. Jag älskar fortfarande Arsenal och folket och jag önskar dem allt väl. Men det är inte rätt för mig att bedöma situationen.

Kommentarer

Bild för Kenny Nordh

Sjukt att vi släpper han till Roma och nu har han lyckats bättre. Vi har ju en extream förmånga att alltid lyckas fel, kanske ligger det något i det Mourinho brukar säga om Wenger.

2016/2017 Wenger vinna eller försvinna?