Medlemmar: 3220 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil älskar Arsenal och London.

Özil: "Det var lätt för mig att säga ja"

tis 13 mar 2018 kl 14:35

1 februari skrev Mesut Özil på ett nytt treårskontrakt med Arsenal. Nu berättar tysken varför han valde att stanna i norra London.

Alexis Sanchez och Mesut Özil hade båda kontrakt som gick ut i sommar och spekulationerna runt stjärnduon var massiv.
När transferfönstret väl öppnade så small det till.
Alexis gick till Manchester United i en bytesaffär med Henrikh Mkhitaryan.
Özil stannade - och skrev på ett nytt treårskontrakt med Arsenal.

Han berättade kort i sina egna sociala medier efter påskriften om sina känslor.
Nu utvecklar mittfältaren varför han kritade på för Arsenal.
- Det känns riktigt bra. Jag är verkligen glad att ha skrivit på för en så stor klubb som Arsenal. Jag har alltid sagt till klubben att jag är lycklig här och nu har jag skrivit på. Mina lagkamrater och min familj har alltid stöttat mig. Jag har många mål här med laget och jag vill nå dessa.

- Jag älskar staden. Innan jag skrev på kontraktet så snackade jag med min familj om vilket beslut som var bäst för mig. Till slut var det enkelt för mig att säga ja till klubben. Jag är här för fler år och jag hoppas att vi snart vinner fler titlar med laget. Jag tror på det, säger Özil till Arsenal.com.

Kommentarer

Bild för Rolf Eriksson

Bra !! Vi behöver ett PASSNINGSGENI...

Bild för Mikael Lodehall

Gott att Özil stannar!

Bild för Håkan Spärlin

Det bästa som kunde hända. Alex har ju inte levererat i MU heller så det kanske inte bara var motivation. Jag tror ö kan locka lite nytt till sommaren

East Coast Gunner