Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Thomas Tuchel - Wengers ersättare?

Kicker: Tuchel ersätter Wenger

sön 25 mar 2018 kl 15:40

Enligt tyska sporttidningen Kicker är Thomas Tuchel aktuell att ta över som manager i Arsenal. Detta sedan den förre Dortmundmanagern har tackat nej till att ta över Bayern München.

Under helgen har flera tyska källor, med Kicker i spetsen, rapporterat om Thomas Tuchels nästa anställning. 44-åringen fick gå från Borussia Dortmund 2017 och har varit klubblös sedan dess. Han har tidigare varit på gång till PSG och Chelsea, men nu ska Arsenal vara den hetaste kandidaten.

Tuchel jobbade tillsammans med Arsenals chefscout Sven Mislintat i Dortmund och att den relationen inte slutade lyckligt har rapporterna varit otvetydiga om. Denna konflikt ska dock inte vara ett hinder för att Tuchel ska tacka ja till Arsenal.

Arsene Wengers kontrakt med Arsenal går ut 2019 och han har sagt att han planerar att fullfölja detta.